Weber Laserservice leeft van de service - MetaalNieuws, het laatste nieuws uit de Metaalindustrie

2021-12-01 03:55:05 By : Mr. RongQiang Woo

Home Nieuws Overzicht Weber Laserservice leeft van de service

In samenwerking met Weber Laserservice is Devos Industry begin dit jaar gestart met lasersnijden op een jong gebruikte Bystronic Bystar 3015 4,4 kW CO2 lasersnijmachine. De vlotte ingebruikname van deze machine is illustratief voor de manier waarop Weber Laserservice werkt: hij leverde en installeerde de machine en gaf trainingen aan de mensen die ermee moeten werken. Bovendien kan Devos Industry altijd rekenen op de service van de laserspecialist uit Heteren.

“Omdat we een servicepartner zijn die streeft naar een langdurige relatie”, zegt Nathan van der Hoeven, salesmanager bij Weber Laser Service, dat ook dit jaar weer deelneemt aan de TechniShow. De laserspecialist is met vier personen aanwezig om de verkoop van gebruikte Bystronic en Adige lasersnijmachines onder de aandacht te brengen. Ook wordt het onderhoud van de machines aangekondigd. Want dat is eigenlijk de basis van het bedrijf, dat zo'n 15 jaar geleden is opgericht door twee voormalige technisch specialisten van Bystronic. Zij hebben zich vanaf het begin gericht op het leveren van goede service en ondersteuning bij aanschaf en gebruik van lasersnijmachines. Met Bystronic zijn altijd goede contacten onderhouden. Weber Laserservice is zelfs een wereldwijd gecertificeerde servicepartner van de Zwitserse machinebouwer.

Kennis up-to-date houden Om hun kennis en kunde up-to-date te houden, volgen de technici van Weber trainingen. Deze hebben betrekking op de bekende CO2-lasers, maar ook op moderne fiberlasers, de nieuwste automatiserings- en softwarepakketten. Met hun up-to-date kennis installeren Weber-medewerkers de machines, voeren ze (preventief) onderhoud uit en lossen ze storingen op. Naast Bystronic is Weber Laserservice ook servicepartner van de Italiaanse fabrikant BLM Adige. Het gaat om het plaatsen van nieuwe buislasersnijmachines, het verhuizen van gebruikte machines en het onderhouden van alle machines en het verhelpen van storingen in de Benelux.

Jonge gelegenheden “Wij leven van dienstbaarheid”, zegt Nathan van der Hoeven. En dat geldt tot op zekere hoogte ook voor de verkoop van gebruikte machines, de activiteit die Weber tijdens de TechniShow uitlicht. “We kunnen jonge occasions aanbieden voor een aantrekkelijke prijs omdat we streven naar een langdurige relatie met de klant. Dat begint bij een advies op basis van een gedegen berekening van het beoogde productievolume. Of bedrijven nu voor het eerst een lasersnijmachine willen aanschaffen of hun vloot willen uitbreiden, wij begeleiden hen om een ​​weloverwogen beslissing te nemen. De scheidslijn tussen de keuze voor een jonge gebruikte auto, bijvoorbeeld als snijwerk deels wordt uitbesteed, of een nieuwe machine als de behoefte toeneemt, kan soms dun zijn. In nauw overleg kunnen wij met onze kennis en ervaring precies aangeven welke keuze het meest rendabel is. Ook organiseren we trainingen voor het bedienend personeel, verzorgen we preventief onderhoud en lossen we eventuele storingen snel en accuraat op. Altijd met als doel de continuïteit en stabiliteit van de machine te garanderen en stilstand te voorkomen.”

Weber Laser Service zal met vier personen aanwezig zijn op de TechniShow om de verkoop van gebruikte Bystronic en Adige lasersnijmachines onder de aandacht te brengen.

Actuele voorraad Weber heeft altijd een voorraad van de verschillende soorten lasersnijmachines. De actuele voorraad staat op de website en is uiteraard toe te lichten op de TechniShow. Weber verwerft deze machines op het moment dat een bedrijf bijvoorbeeld een nieuwe Bystronic-machine koopt. “We nemen dan de oude machine terug, maar alleen als deze door Bystronic is onderhouden en de onderhoudshistorie bekend is. Deze zal naar Heteren gebracht worden waar hij volledig gereviseerd zal worden met originele onderdelen. Klanten kunnen zaagsneden testen en hun machine aanschaffen in onze demonstratieruimte, waar altijd meerdere machines staan ​​opgesteld.”

Weber Laserservice, hal 7 stand C097

Multifunctionele vrachtwagen met kraan voor Jan van Dam

Maatwerk met Magnum-geluiddemper van ACE

Wanneer heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

MKB op weg naar geautomatiseerde ketencommunicatie

247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantenband…

Made by Driessen breidt kantcapaciteit verder uit

Mebema nieuwe partij in gebruikte handel CNC machines

Het optimaliseren van het bewerkingsproces is vaak eenvoudig

VMC laat koningin Máxima zien hoe duurzaam een ​​metaalbedrijf kan zijn

AutoPOL verwerkt nu automatisch assemblages

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Een paar jaar geleden keken we naar…

Met ons geavanceerde machinepark kunnen wij alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren, met de…

Machines voor ontbramen, schuren, afronden, borstelen en metaal afwerken. Onze metaalmachines zorgen voor de afwerking…

247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantenband…

Vakmanschap op maat. GICOM is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid assortiment plaatwerk…

Ontbramen, rond en klaar! Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen topmachines voor ontbramen, afronden…

Metaalbedrijf Baas in Almelo is al jaren een betrouwbaar en klantgericht…

27-10 In een speciaal jubileummagazine (A4-formaat) dat begin december verschijnt, kijken we samen…

21-10 Vlonder Plaatwerk is een leverancier die producten produceert in staal, RVS en aluminium op klantspecificatie…

20-10 Van Soest: ”Ik denk dat het voor iedereen geldt dat we een bijzondere tijd hebben…

01-10 Jolanda van Soest van de ERBA Group legt uit: “Ons bedrijf is continu in ontwikkeling…

29-09 Carmitech is al een aantal jaren actief en heeft als machineleverancier diverse machines in…

23-09 Dat was vorig jaar ook de bedoeling, maar dat is ongeveer de…

07-09 En dat is precies wat KUBO nodig heeft. Het bedrijf realiseert complete kasprojecten en…

04-08 Op de nieuwe locatie in Enschede biedt Xteg klantspecifieke en toekomstgerichte oplossingen. Door…

Klik hier om je aan te melden

MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en MachiningNews zijn uitgaven van 54U Media BV

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan 12.000 tot het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Wij, als 54U Media BV, geven om en gaan uiterst zorgvuldig om met uw gegevens. Onze website, MetaalNieuws, maakt gebruik van functionele, analytische, social media en advertentiecookies om uw websitebezoek zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunnen we relevante informatie en advertenties tonen en kun je eenvoudig content delen via je social media kanalen. Daarnaast verzamelen wij primaire gegevens om u de door u gevraagde informatie te kunnen verstrekken (gedrukte editie abonnementen en digitale nieuwsbrieven). Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.