Beste PS3-games - Push Square

2021-12-01 03:52:55 By : Ms. Vicky Du

Wat zijn de beste PS3-games? Sony's console is nu 15 jaar oud (als je het kunt geloven), en daarom hebben we een lijst gemaakt van de beste software - zoals gestemd door jullie, de Push Square-lezers.

Als ik er nu op terugkijk, heeft de PS3 er een paar jaar over gedaan om echt op gang te komen. Een rotsachtige lancering (en een beschamend late in Europa) vernietigde het momentum van de console direct uit de poort, terwijl Sony zelf nog steeds de immense populariteit van de PS2 meemaakt. Pas eind 2009 voelde de PS3 eindelijk aan als het systeem dat Sony had beloofd. Het was betaalbaarder geworden en de blockbuster-exclusives begonnen zich op te stapelen.

De problemen van de PS3 zijn inderdaad goed gedocumenteerd, maar het is moeilijk om alle geweldige games die het ons heeft gegeven te negeren. Als zodanig zul je merken dat deze lijst absoluut vol staat met moderne klassiekers - titels die de sterkste generatie van Sony hebben gedefinieerd.

Een flink pakket met de originele Ratchet & Clank PS2-trilogie, geremasterd voor PS3, de eenvoudig getitelde Ratchet & Clank-collectie was een schot in de roos bij fans. Met gekke intergalactische avonturen verspreid over drie verrassend verschillende games, was dit een geweldige manier voor spelers om het bijdehante duo in te halen voorafgaand aan hun verschillende PS3-escapades.

Ratchet & Clank heeft op PS3 een solide shift gemaakt met meerdere games die veel lof oogstten, maar Ratchet & Clank: A Crack in Time wordt door velen beschouwd als het hoogtepunt van de generatie. Met de introductie van een heleboel nieuwe gameplay-mechanica — waaronder de mogelijkheid om met Ratchets schip tussen planeten te vliegen — en een sterke nadruk te leggen op een bijdehant verhaal, was dit het kwaliteitswatermerk voor de toekomstige serie van Insomniac.

Als je voorbij de beruchte PS3-installatietijden kon komen, voelde Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots bijna onmiddellijk aan als het meest ambitieuze project van Hideo Kojima. Sommigen zouden beweren dat de dramatische en vaak compleet belachelijke missie van Old Snake meer film dan game is, maar het valt niet te ontkennen hoe gedenkwaardig het allemaal was. De optische camo, de absurde baasgevechten, de nog absurdere tussenfilmpjes met Raiden, Vamp en zo ongeveer alle anderen. Gevuld met fanservice en talloze verwijzingen naar wat eerder was gekomen, was Metal Gear Solid 4 een bepalende PS3-titel.

Na het kolossale succes van Uncharted 2, stond Naughty Dog onder druk om weer een absoluut verbluffend avontuur af te leveren - en voor het grootste deel leverde de studio dat op. Het wordt misschien niet zo goed herinnerd als zijn voorganger, maar Uncharted 3: Drake's Deception zit nog steeds boordevol ongelooflijke decorstukken en briljante karaktermomenten. Hoewel het verhaal soms een beetje slordig aanvoelt, is er een stormachtig momentum voor Uncharted 3 dat moeilijk te overtreffen is - en het begint allemaal met dat fantastische barfight.

Gezien zijn aanhoudende populariteit, is het zo gemakkelijk om te vergeten dat Grand Theft Auto V oorspronkelijk een PS3-titel was — een PS3-titel die de bombast van San Andreas moest overtreffen, evenals de ruige verhalen van Grand Theft Auto IV. De ambitie van Rockstar was vanaf het begin duidelijk, met GTAV met drie verschillende hoofdrolspelers en de meest gedetailleerde open wereld die de ontwikkelaar ooit had gemaakt. Het verhaal stottert op sommige plaatsen, en veel van het schrijven heeft de tand des tijds niet helemaal doorstaan, maar het vertrouwen en de branie van deze geweldige zandbak valt niet te ontkennen.

BioShock wordt door sommigen beschouwd als een van de beste games ooit gemaakt, en het is zeker moeilijk om de impact die het heeft gehad op deze industrie te betwisten. Een van de meest gedenkwaardige instellingen van gaming biedt een meeslepend avontuur, aangevuld met spannende Big Daddy-ontmoetingen en unieke gameplay-mechanica. Het is echt het verhaal dat BioShock tot een moderne klassieker heeft gemaakt, met wendingen waar nog steeds naar wordt verwezen.

Dead Space was een groot probleem toen het in 2008 werd uitgebracht, maar het was pas in de volgende jaren dat de vakkundig vervaardigde kijk op sci-fi-horror de eer zou krijgen die het verdiende. Nu gerekend tot de beste horrorspellen ooit gemaakt, druipt Dead Space nog steeds van de sfeer. De beschaduwde gangen van de Ishimura verbergen gruwelijke wezens die met strategie moeten worden gestuurd - namelijk hun ledematen afhakken met een lasersnijder. Een angstaanjagende magie die de serie nooit heeft weten te heroveren.

God of War III voelde als de titel die Sony Santa Monica altijd al had willen maken, maar niet kon vanwege hardwarebeperkingen. Het neemt alles wat spelers leuk vonden aan de eerste twee games en verhoogt het allemaal tot elf. Enorme eindbaasgevechten stelen de show — destijds adembenemend en nu nog steeds showstoppers — terwijl creatief leveldesign een echte impuls geeft aan Kratos' met bloed doordrenkte avontuur. Briljante momenten van brutaliteit accentueren wat een van de beste van de PS3 is.

Een verzameling van Valve's grootste hits, The Orange Box, arriveerde een paar maanden na de release van Xbox en pc op PS3. In termen van pure prijs-kwaliteitverhouding kan dit pakket geen kwaad, door Half-Life 2 te bundelen met Portal en Team Fortress 2 — drie van de meest geprezen games uit het tijdperk. Of je nu genoot van het tijdloze ontwerp van Half-Life, de slimheid van Portal of de charme van Team Fortress, The Orange Box was meteen een hit.

Metal Gear Solid HD Collection moet een van de beste videogamecompilaties ooit zijn, toch? Door Metal Gear Solid 2, 3 en Peace Walker in één absoluut gestapeld pakket te proppen, was het een verdiende viering van drie games die velen als klassiekers aller tijden zouden beschouwen. Natuurlijk was Peace Walker de kers op de taart: een geweldige PSP-titel die voor het eerst op thuisconsoles kon worden gespeeld.

Rockstar heeft in zijn tijd veel klassiekers ontwikkeld, maar Red Dead Redemption is een van de kroonjuwelen van het bedrijf. Een ruig westers epos, ex-outlaw John Marston heeft de taak om zijn oude kameraden voor de staat op te sporen. Een stoffige open wereld ademt sfeer, terwijl ongelooflijk pittige vuurgevechten een meesterlijke campagne onderstrepen. En dit alles wordt bekroond met verhaalmomenten die nog generaties lang zullen worden herinnerd.

Als mensen aan puzzelspellen denken, is de kans groot dat hun geest meteen naar Portal springt - en Portal 2 is zo'n beetje een perfectie van de formule. Een geestig, charmant puzzelspel dat altijd welkom blijft, gedragen door vakkundig uitgevoerde raadsels en een intrigerend verhaal. Velen zouden beweren dat Portal 2 een tijdloos meesterwerk is - en het is gemakkelijk in te zien waarom.

We moesten geruime tijd wachten voordat Mass Effect zijn weg naar PlayStation vond, maar het was het uiteindelijk zeker waard. EA bracht Mass Effect 2 voor het eerst naar PS3 in 2011. Het is misschien wel het beste uitje van Commander Shepard en de bijna episodische structuur zorgt voor een sci-fi-avontuur met een vakkundig tempo. Geliefde personages staan ​​in de voorhoede van dit intergalactische epos - je relaties worden op de proef gesteld tijdens de uiterst belangrijke zelfmoordmissie van de game. Een van de absoluut beste van BioWare.

Uncharted 2 definieerde de PS3 in zijn eentje in 2009, toen Sony's dure console worstelde om te resoneren met een breder publiek. Het verbluffende actie-avontuur van Naughty Dog zorgde voor een kickstart van PlayStation's voortdurende obsessie met exclusieve blockbusters, en het is nog steeds een game die verbluft met zijn geweldige decorstukken. Wie zou de helikopterjacht door die instortende gebouwen kunnen vergeten? De rijdende trein klauteren? Een technisch wonder voor die tijd en een mijlpaal voor de moderne PlayStation.

Naughty Dog had de PS3 al tot het uiterste gedreven met Uncharted 3 - maar de toonaangevende ontwikkelaar was nog niet klaar. The Last of Us vernietigde alle verwachtingen - een zwanenzang op een console die uiteindelijk een van de meest geprezen games van de afgelopen drie decennia werd. Een meesterwerk in karakterontwikkeling, ontmoetingsontwerp en wereldopbouw, The Last of Us staat nog steeds als een uiterst boeiend post-apocalyptisch avontuur.

Ben je het eens met onze lijst met beste PS3-games? We zullen dit artikel in de loop van de tijd uitbreiden, dus kom zeker terug voor toekomstige updates. Maar haal tot die tijd herinneringen op aan je favoriete PS3-ervaringen in de comments hieronder.

Robert is een toegewijde PlayStation-fan sinds de dagen van Tekken 2, en hij houdt nog steeds van een goede afstoffen. Als hij geen combo's oefent, verdwaalt hij meestal in de laatste 100 uur durende RPG, of, weet je, hij speelt The Witcher 3 opnieuw.

Blij om te zien dat Dead Space de cut heeft gemaakt. Een absoluut meesterwerk van survival-horror.

Herinnering dat deze zijn gestemd door onze lezers. Richt alstublieft uw haat op de boerenmassa's van Push Square.

(Ze hebben best een goede smaak om eerlijk te zijn.)

We zullen deze lijst ook regelmatig uitbreiden, dus houd het in de gaten. Het plan is om binnenkort een volledige top 50 te hebben.

Interessante top 15, een paar zou ik er niet in hebben gezet, maar dat is mijn mening. Absoluut de laatste van ons, niemand dacht dat dat een gegeven was. Had echter gedacht dat weerstand het zou hebben gehaald.

Allemaal geweldige games, maar het is Uncharted 2 voor mij.

@HUMPERDOO Mee eens. Jammer dat we de laatste tijd niets meer over de remake hebben gehoord.

Mijn favoriete console (misschien verbonden met gameboy en mogelijke switch, afhankelijk van hoe de laatste jaren verlopen). Vrij goede lijst, enkele van mijn topkeuzes ontbreken, maar over het algemeen niets te eng.

@hypnotoad ik ben het 100% eens, ik denk dat naar mijn mening uncharted 2 veel beter was dan 3

Lijst is redelijk eerlijk. Red Dead Redemption is mijn persoonlijke favoriet. De eerste game waar ik echt in verdwaalde met zijn verhaal en nevenmissies. Ik heb ook het meeste gelachen tijdens het spelen van multiplayer. Absoluut 10/10

Een herinnering dat franchises dun zijn. Natuurlijk kun je Michael Myers niet doden, maar GTA zou gewoon al moeten sterven, zelfs de geweldige Dead Space zag er om 3 uur moe uit, maar helaas verstrijkt de tijd .. Ik zou een xenomorf ledemaat afbreken voor een ander. Lijkt een redelijk compromis

@HUMPERDOO in de hoop dat ze de eerste 2 aan ps toevoegen en nu nooit de dode ruimte-spellen hebben gespeeld

Ik neem elke dag ni no kuni over portal.word up son

Borderlands 2 en beruchte en sluwe cooper dieven in de tijd.weerstand val van de mens.slapende honden.dragon dogma .killzone 2.poppenspeler.metal gear stijgende wraak.etc.word up zoon

@ShogunRok plannen om een ​​Playstation (PS1) lijst te maken? Dat zou leuk zijn.

Tijd om de games die ik niet leuk vind te negeren.

EDIT: En naar beneden gaat Portal 2 (゚ヮ゚)/

Wauw! deze lijst is in 5 minuten veel verbeterd. R&C kan vuil eten. Batman en MGS4 zijn veel beter!!!

Eerlijk gezegd zou MGS4 in de top 5 moeten staan.

Ik heb niet het gevoel dat Uncharted 3 hier thuishoort, omdat ik het eigenlijk de zwakste van de PS3-trilogie vind. Ik denk ook dat ik de knipoog naar Arkham Asylum over City zou geven. Persoonlijk zou ik ook Ratchet and Clank Collection en Metal Gear Solid Collection tegen het lijf lopen. Het zijn zeker ongelooflijke games, maar het is moeilijk voor mij om ze als echte PS3-games te beschouwen. XCOM Enemy Unknown is mijn favoriete PS3-game aller tijden, dus dat zou zeker de moeite waard zijn, en ik zou Spec Ops The Line, Dark Souls en Valkyria Chronicles in mijn eigen persoonlijke lijst opnemen

Vrij nauwkeurig zou ik zeggen. Verbaasd dat Okami geen vermelding kreeg, moet ik zeggen. En misschien ff.

Ik heb Mass Effect 2 altijd als de beste PS3-game beschouwd, en deze lijst bevestigt dat. Uncharted 2 en TLOU zijn goed, maar eenvoudig en niet te vergelijken met de schaal van Mass Effect 2.

@nookie_egg Okami is een PS2-game en mijn favoriet op die console.

Zo glad Dode ruimte maakte de snit! Dead Space 2 is mijn persoonlijke favoriet van de serie. Sucks DS2 haalde de top 15 niet. Als alle randen van het origineel zijn verfijnd en een meesterwerk van survival-horror is, is het naar mijn mening het toppunt van de serie.

@nookie_egg ze zijn beide PS2-games zeker, ze hadden remasters op de PS3, maar ze waren niet bijzonder opmerkelijk als remasters gaan

Edit: had okami een PS3-remaster? Ik denk van wel, maar ik twijfel nu aan mezelf. Ik weet dat het nu op vrijwel alles staat en ik speelde het voor het eerst op de Wii, ik weet niet zeker of het op PS3 is gekomen of niet..

@Cornaboyzzz Letterlijk een van mijn favoriete games aller tijden, geweldig klein ding.

@danlk1ng Het kreeg een ps3-remaster (en ik denk opnieuw op 4?) en het was een genot. Niet anders dan de R&C-collectie die zeker op deze lijst verschijnt. Ik zie Okami altijd als een zeer gewaardeerde en zeer geliefde game, alleen niemand denkt er ooit aan in hun toplijsten.

@nookie_egg Ik denk dat de R&C- en MGS-collecties alleen op PS3 zijn? Misschien is dat dat.

Maar ja, Okami is ongetwijfeld een van de beste games ooit gemaakt. Misschien komt hier ook een lijst met PS2-games, ik hoop die bovenaan te zien.

@nookie_egg ja het is op PS4 - ik heb het ook op Steam. IMO was de Wii de beste Okami-poort van die generatie. De Wii had geen bijzonder goede graphics, maar het besturingsschema (een stick-achtige controller op de tv richten en deze als een borstel gebruiken) was beter

@Cornaboyzzz Denk dat beide hun weg naar de vita hebben bereikt (en ook dat mgs naar de xbox gaan denk ik?) Maar ja, ik kan me voorstellen dat dat klopt. Ja geweldig spel. @danlk1ng Ja, ik had gehoord dat de Wii-versie cool was met de bewegingsbesturing, maar nooit in bezit gehad of gespeeld. Ik denk dat ik gelijk heb als ik zeg dat de ps2-versie oorspronkelijk in 4k of iets stoms werd gerenderd en dat het gewoon verkleind was, dus de Wii moet nog meer afgezwakt zijn geweest.

Jammer dat 3D-dot-gamehelden hier niet zijn gekomen. Het werd waarschijnlijk niet door genoeg mensen gespeeld, maar wat een spel.

donkere zielen? . . . (niemand houdt van donkere zielen).

Ik ben blij dat Metal Gear Solid #4 de top 15 heeft gehaald

Ja, daar kan ik niet veel van zeggen, hoewel waar de Heilige Hel is Skyrim?!

Ik heb het wel op de 360 ​​gespeeld, maar zo erg was het toch niet op de PS3?

GTA V moet hoger, veel hoger en ook geen AC Creed-game? Heel vreemd.

Al met al een zeer goede lijst.

@ThomasHL Ik ook. Mijn 2e favoriete PS3-game.

@Col_McCafferty Eerlijk gezegd, voor beter of slechter, Skyrim is waarschijnlijk de beste game van de generatie in mijn ogen. Deze generatie was het tijdperk van Bethesda en Rockstar.

En ik haat het om die vent op het feest te zijn, maar serieus Last of Us is zo ... overschat. Sorry, het is een goed spel, het verdient het om in de lijst te staan, geweldig verhaal, maar kom op, de eerste plaats? Uncharted is tot nu toe de magnum opus-serie van Naughty Dog. Uncharted 2 > Last of Us.

@somnambulance Ik ben het ermee eens dat Skyrim een ​​legendarische game is en de afwezigheid ervan is echt verrassend, maar The Last of Us is een geweldige game, ik heb hem pas een paar maanden geleden opnieuw gespeeld en afgezien van het lange Pittsburgh-segment heb ik van elke seconde genoten.

Alles wordt voor iemand overschat, als je het niet zo geweldig vond, is dat prima, maar misschien 'klikte' het gewoon niet met je toen je het speelde.

Ik dacht ook dat het 'slechts' een 8/10-game was de eerste keer dat ik het speelde, maar na mijn tweede keer doorspelen realiseer ik me dat ik het bij het verkeerde eind had. Het is beter dan dat.

Deel II is zelfs nog beter, maar dat is een debat voor de lijst met beste PS4-games.

Skyrim echter, wat een geweldig avontuur en game-escapisme op zijn best.

Man heeft de ps3 een aantal zware hitters. deze lijst is een kunstwerk

Deze lijst herinnert me eraan waarom de zevende generatie mijn interesse in het medium bijna heeft gedood.

De Portal-spellen zijn echter behoorlijk dope. Vooral het origineel. Speel dat nog steeds af en toe, want het is de perfecte lengte om van begin tot eind van een gezellige avond te genieten.

geen beruchte, verzets- of kill-zone?

Als ik de laatsten van ons zo high zie terwijl de vernietigingstools het niet eens halen, god of war III pas op 7, en geen inFamous, Sly 4 en PSASBR, vraag ik me echt af hoeveel mensen op deze site eigenlijk playstations hadden vóór 4 lol

de steam game-poorten verstevigen dat idee echt

@Col_McCafferty skyrim was geweldig, maar de ps3-versie van skyrim was niet goed.

Ouch nee Infamous, Killzone, Assassins Creed of Valkyria Chronicles!? Ik ben niet boos, maar teleurgesteld in de Push Square-gemeenschap!

Hoe zit het met Persona 5 en de Ico Shadow of the colossus-collectie?

Lol The Last of Us is absoluut de beste game.

Ook... Ik hield van deze regel "meest geprezen games van de laatste drie decennia"... Ook al is de game pas 8 jaar uit! Ik weet dat je generaties bedoelde, maar het is nog steeds grappig.

...maar...maar....d..demon..zielen?..?.. . . .

@Col_McCafferty, @Korgon, @Longondo, @Ultrasmiles - "Maar hoe zit het met "x"-game?"

Als je naar de grotere 'lijst' kijkt, zijn er veel games die met ongeveer dezelfde score net buiten de top 15 zitten, inclusief alle games die je allemaal noemde (Skyrim, Infamous, AC, Persona, Ico/SotC, Demon's Souls) dus als je het antwoord wilt op waar ze zijn, dan is dat waar (en er werd vermeld dat deze lijst zal worden uitgebreid, dus je zult deze games waarschijnlijk in een toekomstige lijst zien verschijnen).

Over naar de eigenlijke lijst, ik weet niets van de lijst als geheel (nog steeds niet zeker over remastercollecties, vooral als de remaster zelf eenvoudig is, zoals het geval is met veel van de "HD-collecties"), maar dat top 5 is behoorlijk solide imo, vooral de top 3. The Last of Us, Uncharted 2 en Mass Effect 2 behoorden echt tot de opvallende titels van de generatie imo, degenen die echt het filmische potentieel van het medium lieten zien en grotendeels nog steeds standhouden net nu. Wat betreft welke ik persoonlijk zou ruilen, zou ik waarschijnlijk de twee HD-collecties laten vallen, evenals The Orange Box en ze vervangen door Arkham Asylum of City, GTA V en mogelijk CoD 4, Infamous of Dark zielen.

Ik ben nog niet aan Mass Effect toegekomen, maar heb net de Nathan Drake-trilogie opnieuw gespeeld en kon niet geloven hoe goed ze standhielden. Zelfs de eerste die ik had vermeden omdat ik slechte dingen had gehoord. Kwaliteitsdingen zijn echter de moeite waard om door te spelen op Crushing!

Wacht, zou MGS V niet op deze lijst moeten staan? Het is meer een next-gen titel denk ik, maar als GTA V daar staat...

Dat is niet hoe mijn lijst eruit zou zien, maar het is niet helemaal verschrikkelijk voor zover lijsten gaan.

Ik kan niet geloven dat Arkham City en demonenzielen/donkere zielen het niet gehaald hebben. Ik zou massa-effect 2 over de bovenste twee plaatsen.

@Col_McCafferty Ja, ik denk dat Last of Us gewoon niet voor mij klikte. Het is een geweldige game als film, maar om de een of andere reden viel de gameplay een beetje tegen. Ik heb het drie keer gespeeld en elke keer is het alsof ik midden in de nacht in de koelkast kijk, in de hoop dat ik iets heb gemist van de laatste keer dat ik het controleerde voor een snack die ik wilde. LOL. Last of Us 2 was veel beter, qua gameplay. Voor mij is TLOU 1 en 8/10 en TLOU2 is misschien een 9/10.

Echter, Skyrim ... ik speelde dat gisteravond om de game 10 jaar te juichen ... en ondanks dat ik de game misschien een dozijn keer heb gespeeld, raakte ik toch verslaafd aan een sessie van vier uur, waarbij ik probeerde wat volgens mij een nieuwe benadering was. De game is gewoon zo open en gratis en opwindend, zelfs tien jaar later en gezeur inbegrepen.

@FullMetalWesker Ik ben alleen maar aan het rommelen. Ik weet dat iedereen dat vraagt

Geen Persona 5 is de grootste verrassing, maar omdat het zo dicht bij PS3's is, is dit waarschijnlijk de reden waarom het is gemist.

Een paar geweldige keuzes, maar iedereen is anders. Mijn PS3-gamingleven bestond uit Motorstorm (allemaal), Pixeljunk Monsters (nog steeds No2), COD Modern Warfare, Uncharted 2 online en Resistance 1 online. De PS3 was mijn eerste ervaring met online gamen en Resistance en Motorstorm waren geweldige ervaringen.

Pac-Man Championship Edition DX+ Ridge Racer 7 Daytona VS Spelunky Ultra Street Fighter IV Peggle Rayman Origins + Legends Skate 3 Fight Night Ronde 4 Guacamelee! Puppeteer The Darkness Mortal Kombat (9) Zen Pinball 2 (meestal voor de helaas overleden Plants vs Zombies-tafel)

Tik hier om 49 reacties te laden

Wacht even, je moet inloggen om een ​​reactie te plaatsen...

GTA San Andreas Definitive Edition: alle cheats

Alle cheatcodes voor GTA San Andreas Definitive Edition

Cyber ​​Monday PS5-, PS4-deals 2021: alle aanbiedingen op consoles, games, PS Plus en accessoires

Skyrim Anniversary Edition: alle nieuwe content, alle Creation Club DLC vermeld

Elke creatie in de jubileumeditie

Aankomende PS5-, PS4-games voor december 2021 en januari 2022

Refrein! Onder ons! Rainbow Six-extractie!

Assassin's Creed Valhalla: Tombs of the Fallen locaties en beloningen

Waar vind je de graven

Nieuws The Game Awards hakt er in voor Live Arcane: League of Legends Performance

Nieuws De verbazingwekkende geschiedenis van PlayStation-muurschildering uit Astro's Playroom is nu beschikbaar op mokken

Nieuws YouTube-app op PS5 ondersteunt nu HDR met nieuwste update

Nieuws Dying Light 2 wordt eindelijk goud voor de releasedatum van februari 2022

PS5-voorraad: waar PlayStation 5 te koop en wanneer in november...

Alle PS5- en PS4-crossplay-games

PS4 naar PS5: alle games met bevestigde gratis upgrades

Nieuwe releasedatums voor PS4-games in 2021

Nieuwe PS5-, PS4-games deze week (29 november tot 5 december)

Nieuwe releasedatums voor PS5-games in 2021

NBA 2K22: alle lockercodes

Cyber ​​Monday PS5, PS4-deals 2021: alle aanbiedingen op consoles,...

Beste sportgames voor PS4

Gerucht: PS Plus PS5, PS4-games voor december 2021 gelekt E...

Beste verborgen juweeltjes op PS4

Sluit je aan bij 377.816 mensen die Push Square volgen:

© 2021 Hookshot Media, partner van ReedPop. Gehost door 44 bytes.