SRR Lasertechniek biedt totaaloplossingen - MetaalNieuws, het laatste nieuws uit de Metaalbranche

2021-12-27 18:45:21 By : Mr. Bruce zhu

Home Nieuws Overzicht SRR Lasertechniek biedt totaaloplossingen

De naam van S.R.R. Laser- en snijtechniek in Barendrecht is per direct gewijzigd in SRR Lasertechniek. Deze naamsverandering gaat gepaard met de introductie van een nieuwe huisstijl en website.

Het bedrijf is in 2007 opgericht door Frank Rijsdijk, met aanvankelijk de bedoeling om zowel actief te zijn op het gebied van lasertechniek als van snijtechniek. “In het begin hebben we zelfs even gedacht aan watersnijden, maar daar is het nooit van gekomen. De laser heeft van meet af aan centraal gestaan.”

Lassen, harden en cladden Lasers zijn geschikt voor verschillende materiaalbewerkingen, maar SRR Lasertechniek concentreert zich vooral op laserlassen, -harden en -cladden. Dat laatste gebeurt met name in samenwerking met machinebouwer Hornet Laser Cladding, waarvan Rijsdijk mede-eigenaar is. SRR levert ook poeders (met name van Oerlikon) en toebehoren voor lasercladden Voor het lasersnijden werkt hij samen met partner Micro Lasersystems.

Frank Rijsdijk: “Het bieden van een totaaloplossing inclusief onderhoud is onze standaard.”

Laserline Lasersystemen SRR Lasertechniek levert lasers met een hoge precisie en hoge efficiëntie, waaronder de lasersystemen van Laserline. Deze Duitse producent bouwt diodelasers voor de bewerking van metalen, kunststoffen en andere materialen. Het programma omvat fiber uitgekoppelde lasers. Deze zijn voor het wat grovere werk. Daarnaast kan SRR ook lasersystemen (gepulste lasers) leveren voor mikrobewerken, aan doelgroepen als de juwelenbranche, de elektrotechnische sector en reparateurs van matrijzen. SRR Lasertechniek beschikt over gespecialiseerde kennis en ruime ervaring in gebruiksklare oplossingen. Het bedrijf kan klanten adviseren en ondersteunen in het hele proces van aanschaf, installatie en ingebruikname van lasers, alsmede de service voor, tijdens en na de installatie. “Het bieden van een totaaloplossing inclusief onderhoud is onze standaard”, aldus Rijsdijk. “Na het installeren van de laser en begeleiding in de startperiode, staan we klaar bij eventuele storingen en defecten.” Hiervoor kan SRR Lasertechniek merkvaste spare parts leveren, materialen en onderdelen voor bijna alle merken lasers. Tot slot kan SRR Lasertechniek ook ondersteuning bieden op het gebied van laserveiligheid met advies en praktische tips bij het realiseren van laserveilige producten, machines en werkomgevingen. Het bedrijf biedt een compleet assortiment laserveiligheidsproducten als veiligheidsbrillen, filters en ander beschermingsmateriaal aan.

Gezonde Feestdagen en een Succesvol 2022

Prima Power zet mensen aan het denken

Oplossing zit vaak in het gereedschap

Röders introduceert compacte, modulaire automatisering

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Enkele jaren geleden zochten we bij…

Brancheorganisatie FPT-VIMAG en MetaalNieuws hebben elkaar nodig

TechniShow en ESEF Maakindustrie 2022 uitgesteld

‘Druk op innovatie wordt alleen maar groter’

Pragmatische aanpak brengt leven in digitale fabriek

Machines voor het ontbramen, schuren, afronden, borstelen en metaalfinishen. Onze metaalmachines verzorgen de afwerking…

Ontbramen, afronden en finishen! Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen topmachines voor het ontbramen, afronden…

247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen…

Metaalbedrijf Baas in Almelo is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en klantgericht…

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking voor u uitvoeren, met de…

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Enkele jaren geleden zochten we bij…

IJzersterk vakmanschap op maat. GICOM is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid assortiment plaatwerk…

21-10 Vlonder Plaatwerk is een toeleverancier die op klantspecificatie producten in staal, RVS en aluminium…

04-08 Op de nieuwe locatie in Enschede biedt Xteg klantspecifieke en toekomstgerichte oplossingen aan. Door…

22-03 Zo is Maurice Borger aangesteld ter versterking van de activiteiten in het zuiden en…

22-02 Haco is van oudsher een bekende naam in de Nederlandse metaalbewerkingsindustrie. Er zijn hier…

22-02 Van Kerkhof Metaalbewerking is een allround toeleverancier die zich bezig houdt met het bewerken…

01-02 Met een plaatlaser met 8 kW fiberlaserbron van BLM Group snijdt het bedrijf in…

21-12 Sinds de overname van Weber Laserservice biedt Bystronic Benelux niet alleen nieuwe lasersnijmachines, kantbanken,…

02-12 247TailorSteel zal het ‘coronajaar’ 2020 afsluiten met een groei van 5 à 10 procent…

Klik hier om je aan te melden

MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws zijn uitgaven van 54U Media BV

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Wij, als 54U Media BV, geven om, en dragen de uiterste zorg voor uw gegevens. Onze website, MetaalNieuws, maakt gebruik van functionele, analytische, social media en advertentie-cookies om je website-bezoek zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te maken. Op deze manier kunnen wij relevante informatie en advertenties tonen en kun je eenvoudig content via je social media kanalen delen. Daarnaast verzamelen wij primaire gegevens om u te kunnen voorzien van de door u aangevraagde informatie (abonnementen op printedities en digitale nieuwsbrieven). Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.