Open Dag Molen Sint Maartenspolder tijdens Monumentenweekend

2021-12-14 19:40:44 By : Mr. David Liu

Je gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien, moet u deze uitzetten!

HOEVEN - Voor de zesde keer op rij kun je de Molen in de Sint Maartenspolder weer bezoeken tijdens het open monumentenweekend. Ook dit jaar exposeren maar liefst 14 kunstenaars op het terrein van de molen. De molen is ook opgenomen als standplaats aan De Kunst en Atelierroute van de gemeente Halderberge.

De kunstenaars tonen hun werk met liefde en passie voor hun vak en met gepaste trots. Ook kun je de artiesten zelf ontmoeten. Je kunt ook een portret van jezelf laten maken door twee kunstenaars (Lia Leguit en Viviane Rombouts) die een plekje in de schaduw van de molen innemen. Ook is er ruimtelijke kunst te zien (Wim Bluemink, Ton den Arend, Ria Mathijssen, Roseriet Caron en Anne van Oosterhout), schilderijen (Debbie Nijland, Monique van Berkel, Franka van den Broek, Jos Albers) pop art (Ruud Hoogers) en een van onze kunstenaars, tevens de jongste exposant (Wies Hoogers) die zijn boek voor het eerst aan het grote publiek presenteert. Rob Langenberg en Susan Crielaard zijn er met hun kunstige sieraden. Het geheel wordt zaterdag opgeluisterd door het accordeonduo Toine en Cor en zondag zijn de prachtige Ierse klanken van het trio de Ferry Men uit Etten-Leur te horen in onze Hoevense Beemden. De theetuin van het Bakker Instituut uit Bosschenhoofd opent weer het gezellige zomerterras! In verband met het corona-tijdperk vragen wij u dringend om de 1,5 meter afstand te bewaren. Ook zijn er dit jaar GEEN sanitaire voorzieningen voor bezoekers. Dus iedereen is welkom op 12 en 13 september van 12.00 tot 17.00 uur op Poldersdijk 4 in Hoeven.

Digitale krant Adverteren Advertentie plaatsen Bewerking indienen Bezorging Bezorgingsklachten Mapverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

Goes kantoor Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Tel. 0118 – 61 76 61

Kantoor Bergen op Zoom Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is het actuele lokale nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerkt zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe omgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, zowel online als offline met haar lezers te delen.

Copyright Uitgeverij de Bode 2021. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van openbare Privacyverklaring.

© Copyright Internet-messenger. Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pub. | Privacyverklaring.