Nieuwe verkoopdirecteur Laser & Bending Machines - MetaalNieuws, het laatste nieuws uit de Metaalbranche

2022-04-21 08:23:02 By : Ms. Coco Chen

Home Nieuws Overzicht Nieuwe verkoopdirecteur Laser & Bending Machines

Laser & Bending Machines (LBM), specialist in de in- en verkoop van gebruikte lasersnijmachines en kantbanken, blijft zich snel ontwikkelen. Daarom is Haitze van Veller in dienst getreden als verkoopdirecteur. Ook heeft het bedrijf in Zwijndrecht een nieuwe bedrijfsruimte met veel meer ruimte betrokken.

Haitze van Veller gaat de verkooptak van Laser & Bending Machines verder ontwikkelen en opzetten.

Door de komst van de nieuwe verkoopdirecteur kunnen de taken beter worden verdeeld. Oprichter en managing director Nathan van der Hoeven kan zich nu concentreren op de inkoop van jong gebruikte lasersnijmachines, buislasersnijmachines, kantbanken en bijbehorende automatisering en de algehele bedrijfsvoering, terwijl Van Veller verantwoordelijk is voor de commerciële kant en zich richt op het verder opzetten en ontwikkelen van de verkooptak van Laser & Bending Machines.

Voor Haitze van Veller (46) is de verkoop van machines een nieuwe tak van sport, maar hij is wel bekend met de wereld van lasers, plasma en autogeen snijmachines. Na een korte carrière bij een metaalbedrijf dat transportbanden voor de tuinbouw maakt, was hij namelijk bijna 12 jaar actief als senior accountmanager bij een grote leverancier van gassen. Met de levering van gassen en leidingwerk heeft hij een groot netwerk opgebouwd onder plaatbewerkende bedrijven. “Toen ik bekend maakte dat ik een nieuwe uitdaging ben aangegaan, is het gelijk behoorlijk gaan draaien. LinkedIn liep gelijk vol met reacties.”

Van Veller heeft enorm veel zin in zijn nieuwe job. “Laser & Bending Machines is jong en ambitieus bedrijf met grote mogelijkheden. Ik kende Nathan van der Hoeven omdat we elkaar regelmatig tegenkwamen bij wederzijdse klanten. Daaruit is het contact ontstaan en een fijne samenwerking opgebouwd. Nathan van der Hoeven: “Geregeld kwam ik met Haitze in contact als een klant bij ons een laser had gekocht en lasergassen of snijgassen nodig had. Haitze kon de klant altijd snel en professioneel van dienst zijn, en andersom nam hij regelmatig contact met ons op als een klant van hem op zoek was naar een nieuwe machine. Zo hebben we samen diverse mooie projecten af kunnen ronden.”

De nieuwe verkoopdirecteur opereert vanuit het nieuwe onderkomen dat Laser & Bending Machines onlangs in gebruik heeft genomen. Verhuizing was noodzakelijk omdat het groeiende bedrijf behoefte had aan meer capaciteit. Het oude pand had een hal van slechts 600 vierkante meter, in het nieuwe pand is een hal van 2000 vierkante meter en 500 vierkante meter kantoor beschikbaar. Daarmee zijn er veel meer mogelijkheden om lasers en kantbanken op voorraad te nemen en revisies uit te voeren.

De markt is volgens Van Veller momenteel goed. “Er is veel belangstelling voor jong gebruikte machines. Tegen een redelijk lage investering kun je een mooie machine neerzetten. Gebruikte machines zijn ook interessant omdat de levertijden voor nieuwe machines flink zijn opgelopen door de leveringsproblemen met onderdelen en componenten. Als een gebruikte machine beschikbaar is, kun je hem snel hebben om je productiecapaciteit uit te breiden.”

Verbetering financiële positie PME zet door

Minder fouten en lagere kosten dankzij SCSN

Odin automatiseert in hoog tempo

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking voor u uitvoeren, met de…

Samenwerking MetaalNieuws en Flam3D

TechniShow komt op cruciaal tijdstip

Laser boort twee miljoen identieke gaten op 1 m2

Bij SafanDarley staat veel op stapel

Met ons geavanceerde machinepark kunnen we elke denkbare bewerking voor u uitvoeren, met de…

IJzersterk vakmanschap op maat. GICOM is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid assortiment plaatwerk…

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Enkele jaren geleden zochten we bij…

Metaalbedrijf Baas in Almelo is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en klantgericht…

Ontbramen, afronden en finishen! Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen topmachines voor het ontbramen, afronden…

Machines voor het ontbramen, schuren, afronden, borstelen en metaalfinishen. Onze metaalmachines verzorgen de afwerking…

Th. Wortelboer levert, verhuurd, repareert en onderhoud machines en gereedschappen voor onder meer lasvoorbewerking…

247TailorSteel is de toonaangevende ‘slimme’ fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen…

14-03 Vergeest Metaaltechniek snijdt als toeleverancier voor onder andere de offshore-industrie, binnenvaart en trailerbouw een…

17-11 HGTECH is nadrukkelijk bezig om met zijn fiberlasersnijmachines, die onder de merknaam Marvel op…

04-05 Bij veel ondernemers in de metaalbewerking bestaat nog steeds het beeld dat leasen alleen mogelijk is bij de…

09-03 De ontwikkelingen gaan snel bij LBM. Het bedrijf is begin 2020 van start gegaan…

24-02 Nathan van der Hoeven van LBM weet nu al dat het niet bij deze…

20-10 Toeleveranciers van plaatwerk voegen vaak een buislaser toe aan hun vlakbedlaser(s). Het omgekeerde gebeurt…

20-10 Toeleveranciers van plaatwerk voegen vaak een buislaser toe aan hun vlakbedlaser(s). Het omgekeerde gebeurt…

08-07 De lasersnijmachines die JÖRG ontwikkelt en bouwt voor het snijden van dunne plaat vanaf…

Klik hier om je aan te melden

MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en VerspaningsNieuws zijn uitgaven van 54U Media BV

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan er 12.000 behoren tot het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Wij, als 54U Media BV, geven om, en dragen de uiterste zorg voor uw gegevens. Onze website, MetaalNieuws, maakt gebruik van functionele, analytische, social media en advertentie-cookies om je website-bezoek zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te maken. Op deze manier kunnen wij relevante informatie en advertenties tonen en kun je eenvoudig content via je social media kanalen delen. Daarnaast verzamelen wij primaire gegevens om u te kunnen voorzien van de door u aangevraagde informatie (abonnementen op printedities en digitale nieuwsbrieven). Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.