Nieuwe providers op Breedband Buitengebied Rucphen netwerk!

2021-12-14 19:35:30 By : Ms. Grace Chen

Je gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien, moet u deze uitzetten!

RUCPHEN - Tijdens de vraagbundeling en het eerste jaar heeft provider Plinq geholpen om de vraagbundeling positief af te ronden en is daarmee de enige actieve provider op het netwerk.

Zoals aangekondigd tijdens de eerste vraagbundeling in 2017 wordt het netwerk van Breedband Buitengebied Rucphen (BBR) opengesteld voor meerdere aanbieders. Keuzevrijheid voor consumenten Per 01-05-2020 staat het netwerk open voor aanbieders. Na een interessepeiling en zorgvuldige selectie zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat 3 nieuwe providers diensten op het netwerk gaan leveren. Dit zijn: Fiber Nederland -Glasnet en Onvi. Overstappen Heeft u al een glasvezelaansluiting van BBR, en wilt u overstappen naar een andere aanbieder, dan kan dat. U kunt zich rechtstreeks melden bij de nieuwe aanbieder om de overstap te coördineren, rekening houdend met de contractduur bij de huidige aanbieder. (Dit is minimaal 12 maanden na het activeren van je verbinding en rekening houdend met de opzegtermijn).

Heeft u nog geen aansluiting en wilt u, net als 800 andere bewoners, ook een glasvezelaansluiting? Met de opening van het netwerk hanteren wij een speciaal tijdelijk actietarief om alsnog aangesloten te worden, welke geldt voor de periode van 01-05-2020 tot 01-09-2020. Voor het vastrecht heeft u 2 mogelijkheden: Eenmalige afkoop à € 1495,- incl. BTW Maandelijks vastrecht à € 12,50 p/m incl. BTW VAT. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de aanbieder van uw keuze. Meer informatie over de opening van het netwerk en de nieuwe providers is te vinden op www.breedbandbuitengebiedrucphen.nl/providers.

Digitale krant Adverteren Advertentie plaatsen Bewerking indienen Bezorging Bezorgingsklachten Mapverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

Goes kantoor Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Tel. 0118 – 61 76 61

Kantoor Bergen op Zoom Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is het actuele lokale nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerkt zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe omgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, zowel online als offline met haar lezers te delen.

Copyright Uitgeverij de Bode 2021. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van openbare Privacyverklaring.

© Copyright Internet-messenger. Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pub. | Privacyverklaring.