Nieuwe horeca in Roosendaal: 'Containerbar SPOT creëert klein paradijs op Stadsoevers'

2021-12-01 04:12:15 By : Mr. Shaw W

Je gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien, moet u deze uitzetten!

ROOSENDAAL - De mannen achter foodtruckfestival Appeltje Eitje en Rooskleur Festival openen op vrijdag 2 juli pop-up containerbar SPOT in Stadsoevers; de nieuwe hotspot in Roosendaal waar je op het 'festivalachtige' buitenterras kunt genieten van trendy speciaalbieren, een lekker hapje, toffe dj's en gezellige evenementen.

Door de coronacrisis vielen de meeste festivalplannen van Jeroen Klein en Koen Vaas in duigen. “Maar waar de ene deur sluit, gaat altijd een andere deur open”, vervolgt Vaas. “We hebben altijd gedroomd van een eigen plek waar je kunt lossen en waar we mensen blij kunnen maken. Die droom wordt werkelijkheid met SPOT.”

De plek bestaat uit zeecontainers die zijn omgetoverd tot bar en keuken. “We gebruiken gerecyclede materialen die je terugziet in onze stoelen en lounges. Wie binnenkort lid wordt van SPOT zal geen reden hebben om te vertrekken. Maandelijks staan ​​er nieuwe borrels in de SPOTlights zodat er altijd een goede reden is om te komen borrelen. Ook hebben we een kleine kaart met bites en SPOT dogs, de lekkerste hotdogs van Roosendaal. Aan de bar kun je je bier en snack bestellen!”

Wekelijks op vrijdag en zaterdag draaien dj's op het zonnige buitenterras. “Maar we gaan ook andere evenementen organiseren zoals een bierfestival, een openluchtbioscoopavond, een chef's take over en nog veel meer”. “Met al deze plannen proberen we onze missie voor gasten waar te maken: ontspannen genieten.” Het openingsweekend van SPOT staat gepland op 2, 3 & 4 juli. Reserveren is niet nodig, maar vol is vol.

Stedelijk Sport- en Speelpark Op 9 minuten loopafstand van het centrum bevindt SPOT zich in het Stedelijk Sport- en Speelpark Stadsoevers. Dit park, toegankelijk voor alle leeftijden, wordt vanaf de zomer één grote uitnodiging om in beweging te komen. Het is een urban hotspot van maar liefst twee hectare met onder meer een bootcamp en freerunningbaan en velden voor 3x3 basketball en na de zomer ook een skatebaan. Deze zomer heeft Stadsoevers ook een containerbar rijker!

Digitale krant Adverteren Advertentie plaatsen Bewerking indienen Bezorging Bezorgingsklachten Mapverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

Goes kantoor Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Tel. 0118 – 61 76 61

Bergen op Zoom kantoor Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is het actuele lokale nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerkt zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe omgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, zowel online als offline met haar lezers te delen.

Copyright Uitgeverij de Bode 2021. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van openbare Privacyverklaring.

© Copyright Internet-messenger. Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pub. | Privacyverklaring.