Metaalindustrie Van 't Wout en Bodijn Machinewerken bundelen krachten | Bakkers in bedrijf

2021-12-01 03:57:09 By : Mr. Dongqing Wei

Metaalindustrie Van 't Wout en c slaan de handen ineen. De bedrijven gaan vanaf januari 2021 samenwerken. Beide bedrijven blijven zelfstandig bestaan.

Voor Aat Huijsing, directeur Van 't Wout Metaalindustrie, komt de pensioenleeftijd in beeld en is er geen opvolger. Dat maakte het nodig om een ​​goede partner te vinden. Het uitgangspunt was het zelfstandig voortbestaan ​​van het bedrijf.

Voor de voortzetting van alle bedrijfsactiviteiten van Van 't Wout en de BV zelf is de juiste partij gevonden in de vorm van de directie van Bodijn Machinewerken. Bodijn is actief in de weeg- en verpakkingsindustrie voor (voornamelijk) voedingsmiddelen. Hiervoor heeft Bodijn de capaciteit, kennis en ervaring in huis voor het turnkey opleveren van complete productielijnen. De bedrijfsactiviteiten van Bodijn bestaan ​​uit volledige engineering, productie, kast- en paneelbouw, evenals besturingssystemen en software. Een team van gedreven medewerkers en het machinepark van Van 't Wout, waaronder een lasersnijmachine en een CNC-gestuurde afkantpers, zijn een welkome aanvulling. Daarentegen is de engineering van Bodijn een goede aanvulling op het assortiment van Van 't Wout, nu zij ook op elektrisch vlak haar klantenkring kan ontzorgen.

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in Bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Het thema van dit nummer van Bakkers in het bedrijfsleven is productue. Wil je het magazine online lezen? Klik dan hier!

De Verpakkingsspecial 2021 is verschenen en nu ook als digitaal magazine te lezen.

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Super aanbieding! 1 jaar slechts € 39,99 ex. VAT. 

© 2021 Bakkers in bedrijf. Alle rechten voorbehouden.