Geniet tijdens de officiële opening van SDW woonlocatie Zuiderdreef

2021-12-14 19:39:20 By : Ms. Freda Lee

Je gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien, moet u deze uitzetten!

BERGEN OP ZOOM – Woonlocatie SDW Zuiderdreef in Bergen op Zoom is zaterdag officieel geopend. Bewoners Henk en Jailey hebben samen met SDW-directeur Ingrid van Huijkelom en burgemeester Frank Petter het gebouw officieel geopend. Daarna mocht iedereen een kijkje nemen in het gebouw, maar natuurlijk niet voordat er een toost was uitgekomen. Bewoners toonden trots hun nieuwe woning en het kinderdagverblijf. Ook konden bezoekers handgemaakte producten kopen en spelletjes spelen. “Het was heel leuk dat buurtbewoners en familie eindelijk onze woning konden bezichtigen, waar we enorm trots op zijn”, vertelt Karin, die als administratief medewerkster bij Zuiderdreef alle aanmeldingen verzorgde.

Vorig jaar verhuisden veertig volwassenen en acht gezinnen naar hun nieuwe woning aan de Zuiderdreef 151 in Bergen op Zoom. Het openingsfeest van deze nieuwbouwlocatie is vanwege corona uitgesteld. Nu, een jaar later, wilden de bewoners nog een klein feestje vieren. Daarom organiseerden ze op zaterdag 11 september een officiële opening en open dag. Familie, vrienden, buurtbewoners en collega's maakten van dit moment gebruik om een ​​kijkje te komen nemen. “Het is een heel mooi gebouw. Zo ruim, mooie kleuren en voorzien van allerlei faciliteiten. Echt een plek om je thuis te voelen', zegt mevrouw Hage.

Unitmanager Andrea Naalden is erg trots op de bewoners. “Het was super leuk voor hen en voor ons om het nieuwe pand te laten zien. Extra leuk was dat de bewoners de open dag zelf organiseerden, met een beetje hulp van onze begeleiders. Ook de uitnodiging voor de burgemeester, die ze vorig jaar hadden ontmoet tijdens zijn bezoek na de corona-uitbraak aan de Zuiderdreef. Het was dus echt hun feestje.” Ze hebben de hele dag keihard gewerkt en ervoor gezorgd dat het onze bezoekers aan niets ontbrak. Directeur Ingrid van Huijkelom benadrukte in haar openingswoord hoe leuk het is dat de bewoners het feest dat bij hun huis hoort, echt kunnen vieren. Ze gaf symbolisch een klok cadeau, wat staat voor het begrip tijd. En dus zei ze, vandaag was het tijd voor een feestje!

Digitale krant Adverteren Advertentie plaatsen Bewerking indienen Bezorging Bezorgingsklachten Mapverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

Goes kantoor Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Tel. 0118 – 61 76 61

Kantoor Bergen op Zoom Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is het actuele lokale nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerkt zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe omgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, zowel online als offline met haar lezers te delen.

Copyright Uitgeverij de Bode 2021. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van openbare Privacyverklaring.

© Copyright Internet-messenger. Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pub. | Privacyverklaring.