Feestmiddag voor huwelijksjubilarissen in gemeente Steenbergen

2021-12-30 15:56:13 By : Ms. Shiang Tseng

U gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

STEENBERGEN - Echtparen uit de gemeente Steenbergen die in 2020 en 2021 hun 60-, 65- of zelfs 70-jarig huwelijk vier(d)en, krijgen op vrijdag 15 oktober een feestelijke middag voorgeschoteld in de theaterzaal van gemeenschapshuis ’t Cromwiel.

Onder normale omstandigheden brengt burgemeester Ruud van den Belt altijd met veel plezier felicitatiebezoeken aan de huwelijksjubilarissen in de gemeente Steenbergen die dat op prijs stellen. Als gevolg van de coronacrisis konden deze visites de afgelopen ruim 1,5 jaar niet doorgaan en moest worden volstaan met een persoonlijke brief van de burgemeester en een bos bloemen. Vandaar dat de huwelijksjubilarissen van vorig jaar en dit jaar - nu het weer kan - deze feestelijke middag wordt aangeboden. Met een gevarieerd entertainmentprogramma wordt onder meer teruggeblikt op de tijd dat de gasten elkaar het ja-woord gaven. Aan een hapje en een drankje zal het zeker niet ontbreken. Uiteraard is burgemeester Van den Belt zelf ook van de partij zodat hij de echtparen alsnog persoonlijk kan feliciteren met hun huwelijksjubileum. Wie voor deze middag wel een uitnodiging heeft ontvangen, maar zich onverhoopt nog niet heeft aangemeld, kan dit nog tot uiterlijk 4 oktober doen door te bellen naar het kabinet van de burgemeester: (0167) 543488.

Bergen op Zoom en Goes

Digitale krant Adverteren Advertentie aanleveren Redactie aanleveren Bezorging Bezorgklachten Folderverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

kantoor Goes Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Telefoon 0118 – 61 76 61

kantoor Bergen op Zoom Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is hét actueel lokaal nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerken zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe leefomgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, online en offline te delen met haar lezers.

Copyright Uitgeverij de Bode 2021. Niets van deze website mag worden overgenomen zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble Privacy-statement.

© Copyright Internetbode. Het is niet toegestaan teksten, foto’s of enig onderdeel van deze website over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pubble. | Privacy-statement.