Chantal speelt bij VV Klundert: 'Nu woonachtig in Breda, maar blijf bij Klundert om te voetballen'

2021-12-14 19:35:03 By : Mr. Jason Lee

Je gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien, moet u deze uitzetten!

Chantal Ruijsenaars (22) is de oudste van de 4 kinderen in het gezin die voetballen. Zus Denise zit met haar in het dames 1 team van VV Klundert. Vanwege studie in Engeland is zij niet aanwezig bij de trainingen. Zuster Mascha voetbalt nu bij Noordhoek. En broer Dion voetbalt in de A-jeugd van Klundert. Vader Pieter-Dirk leidt al jaren de verschillende teams van zijn kinderen.

Ze woont al op zichzelf in Breda, maar komt op dinsdag en donderdag toch thuis voor het etentje van haar moeder, zodat ze daarna kan voetballen bij het damesteam in Klundert. Chantal studeert Pedagogiek in Tilburg en liep vorig jaar stage in Milaan op een tweetalige kleuterschool. Helaas moest ze na een paar weken terugkomen, vanwege de verschrikkelijke corona-uitbraak daar, net in en rond Milaan. Recent liep ze stage bij NAC Breda. Het betrof een maatschappelijk project “Playing for success”, waarin kinderen na schooltijd in het stadion en op het voetbalveld van NAC 2 dagen per week 2 dagen per week worden getraind op zelfvertrouwen en motivatie. 

Chantal begon met voetballen bij VV Klundert na Spido turn-, dans-, tennis- en reddingsbrigade toen ze 11 jaar oud was. De meisjes tot ongeveer 15 jaar voetballen in gemengde teams met de jongensteams. Daarna werden onder leiding van Chris Appels meidenteams gevormd, waar ook jarenlang Astrid en Margot, Sanne, Margareta, Kyra en Eline uit Noordhoek bij zaten.” Fit blijven, je een team voelen, buiten zijn en gezond zijn, dat is het mooie van vrouwenvoetbal", aldus Chantal.

Digitale krant Adverteren Advertentie plaatsen Bewerking indienen Bezorging Bezorgingsklachten Mapverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

Goes kantoor Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Tel. 0118 – 61 76 61

Kantoor Bergen op Zoom Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is het actuele lokale nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerkt zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe omgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, zowel online als offline met haar lezers te delen.

Copyright Uitgeverij de Bode 2021. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van openbare Privacyverklaring.

© Copyright Internet-messenger. Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pub. | Privacyverklaring.