Jubileum Aalbers groep laat (bijna) alles zien - MetaalNieuws, het laatste nieuws uit de Metaalbranche

2021-12-01 04:08:20 By : Mr. BILL WU

Home Nieuws Overzicht Jubileum Aalbers groep laat (bijna) alles zien

Met twee goed bezochte klantendagen (ruim 400 bezoekers) vierde de Aalbers groep in Renswoude op 4 en 5 november haar 50-jarig bestaan. Tijdens een uitgebreide rondleiding konden alle gasten met eigen ogen zien hoe de machines het cadeau produceerden dat ze daarna kregen: een prachtig stuk plaatwerk met een klok en een kalender.

Met de rondleiding wilde Aalbers, een stabiel en financieel gezond familiebedrijf met meer dan honderd medewerkers, een beeld schetsen van alle bedrijfsactiviteiten. Directeur A. Aalbers had hiermee een duidelijke bedoeling. Hij en zijn medewerkers leiden vaak klanten rond en krijgen vaak te horen: "Ik wist niet dat jullie dit allemaal deden." Het jubileum was de uitgelezen kans om klanten te laten zien dat de Aalbers groep veel meer voor hen kan betekenen. Het jubileum gaf een kijkje achter de schermen en liet alles zien. Nou... bijna alles. Aalbers is ook actief in beveiligingsoplossingen en natuurlijk werden niet al hun geheimen onthuld. Maar de bezoekers maakten kennis met de nieuwste buislaser, de vlakbed lasersnijmachine met automatische belading, de lasrobot en de kraansystemen. Dit gebeurde in samenwerking met de leveranciers Van Gameren, Bystronic, Rolan Robotics en Van den Berg, die voor aanvullende tekst en uitleg zorgden.

  Golden Grip Aalbers is in 1966 opgericht als constructiewerkplaats. In 2001 veranderde de bedrijfsnaam in aalbers|wico, vanwege de overname van het bouwbeveiligingsbedrijf Wico. Achteraf blijkt deze overname een gouden kans te zijn geweest. aalbers|wico bestaat nu uit twee onafhankelijk opererende divisies: defensie & veiligheid en metaal & technologie. Metaal & Techniek is een allround leverancier van technische oplossingen in staal, RVS en aluminium; van halffabricaten en metaalconstructies tot complete machines. Defense & security is specialist in bouwkundige beveiliging, gericht op vier disciplines: inbraakwerendheid, kogelwerendheid, explosiewerendheid en brandwerendheid.

Gespecialiseerde oplossingen Beide divisies vormen de basis voor een aantal zelfstandig opererende werkmaatschappijen in Aalbers Holding, die gespecialiseerde oplossingen bieden op verschillende gebieden. Recogtech is een fabrikant van identificatie- en beveiligingssystemen op basis van biometrische technieken. Denk aan high-end beveiligingsoplossingen zoals de Palm ID en de Carguard. Aalbers|indeko is onderhoudsspecialist op het gebied van deuren; zowel specialistische deuren als deuren met alleen een logistieke functie. Perfotube zet zich volledig in voor de productie van metalen presentatiesystemen voor de detailhandel. Het jongste lid van de familie is het vorig jaar opgerichte aalbers|farina dat slimme opbergsystemen levert voor zowel plaatmateriaal als langgoed en hoogwaardige plaatbewerkingsmachines, zoals kantpersen en scharen.

De gasten kregen een uitgebreide rondleiding door de productiefaciliteiten. Dit eindigde op een demoplein, waar alle onderdelen van de Aalbers groep hun producten toonden. Demoplein Al die bedrijfsonderdelen toonden aan het einde van de rondleiding hun producten op het demoplein: van een handscanner tot centimeters dik kogelwerend glas dat door zijn constructie eruitziet als een gewoon raam. Maar ook een kantpers, die voor een aantrekkelijke jubileumprijs werd aangeboden, en een presentatiesysteem met uitgekiende led-verlichting. Zo liet Aalbers de retailer, die zijn presentatiesysteem koopt bij Perfotube, zien dat hij ook bij Recogtech terecht kan voor een toegangscontrolesysteem dat hij nodig heeft om zijn werk 's nachts te managen. De Aalbers groep kan het allemaal voor u regelen.

Multifunctionele vrachtwagen met kraan voor Jan van Dam

Maatwerk met Magnum-geluiddemper van ACE

Wanneer heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig?

MKB op weg naar geautomatiseerde ketencommunicatie

247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantenband…

Made by Driessen breidt kantcapaciteit verder uit

Mebema nieuwe partij in gebruikte handel CNC machines

Het optimaliseren van het bewerkingsproces is vaak eenvoudig

VMC laat koningin Máxima zien hoe duurzaam een ​​metaalbedrijf kan zijn

AutoPOL verwerkt nu automatisch assemblages

Machines voor ontbramen, schuren, afronden, borstelen en metaal afwerken. Onze metaalmachines zorgen voor de afwerking…

efficiënter produceren met slimmere opslagsystemen voor plaatwerk en langgoed Een paar jaar geleden keken we naar…

Ontbramen, rond en klaar! Wij ontwikkelen, bouwen en verkopen topmachines voor ontbramen, afronden…

Vakmanschap op maat. GICOM is een veelzijdig metaalbewerkingsbedrijf met een uitgebreid assortiment plaatwerk…

247TailorSteel is de toonaangevende 'slimme' fabrikant van op maat gesneden metalen platen, buizen en kantenband…

Met ons geavanceerde machinepark kunnen wij alle denkbare werkzaamheden voor u uitvoeren, met de…

Metaalbedrijf Baas in Almelo is al jaren een betrouwbaar en klantgericht…

20-10 Van Soest: ”Ik denk dat het voor iedereen geldt dat we een bijzondere tijd hebben…

25-09 Maar de nadruk zal vooral op Haco liggen. Besten Machines is dit…

16-06 WIFO-Anema is een begrip op het gebied van agrarische (vooral akkerbouw) en aanbouwdelen.…

09-06 “Omdat dat eigenlijk een onlogische route is, omdat je alleen de plaatlayout kunt knippen…

20-04 Goudsmit Magnetics in Waalre ontwerpt en bouwt industriële magneetsystemen en hightech magneetcomponenten. Deze vinden…

23-03 Want toen Adlas nog exclusief in Arkel lag, vormde de rivier De Boven…

09-03 Ziptool is het bedrijf van Bart Embrechts. Hij deed het 5 jaar geleden...

23-02 Directeur Pieter den Oudsten noemt dit 'het wat dunnere plaatwerk'. M. den Oudsten Bending werkt…

Klik hier om je aan te melden

MetaalNieuws, PlaatBewerkingsNieuws en MachiningNews zijn uitgaven van 54U Media BV

De lezers van MetaalNieuws zijn ruim 17.000 ondernemers in de Nederlandse en Belgische metaalverwerkende industrie, waarvan 12.000 tot het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Wij, als 54U Media BV, geven om en gaan uiterst zorgvuldig om met uw gegevens. Onze website, MetaalNieuws, maakt gebruik van functionele, analytische, social media en advertentiecookies om uw websitebezoek zo eenvoudig en persoonlijk mogelijk te maken. Zo kunnen we relevante informatie en advertenties tonen en kun je eenvoudig content delen via je social media kanalen. Daarnaast verzamelen wij primaire gegevens om u de door u gevraagde informatie te kunnen verstrekken (gedrukte editie abonnementen en digitale nieuwsbrieven). Lees voor meer informatie onze privacy- en cookieverklaring.