Jeugdbrandweer trekt nieuwe brandweerpakken aan

2021-12-01 04:18:10 By : Mr. Andy Yang

Je gebruikt een adblocker. Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien, moet u deze uitzetten!

MOERDIJK - Jolanda Trijselaar, algemeen directeur Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant, heeft vorige week het eerste nieuwe bluspak voor onze jeugdbrandweer in ontvangst genomen. Na ontvangst stond Jolanda kort stil bij de belangrijke rol die onze jeugdbrandweer speelt, als broedplaats voor de 'grote' brandweer.

We hebben 10 jeugdbrandweerkorpsen in onze regio. Het doel hiervan is om de kennis over brandpreventie, brandbestrijding en hulpverlening aan jongeren te vergroten. Hier leren ze op een speelse en leerzame manier de kneepjes van het vak. Zij kunnen dan direct doorstromen naar de brandweeropleiding! Jolanda heeft het pak officieel overhandigd aan Jack Krielen (van jeugdbrandweer Moerdijk), hij heeft namens alle jeugdbrandweerkazernes het eerste officiële bluspak in ontvangst genomen. Gisteren heeft het korps in Fijnaart meteen de bluspakken aangetrokken en dat ziet er professioneel uit!

Op de uitgroei De vuurpakken hebben, op de striping na, hetzelfde uiterlijk als de vuurpakken van de volwassenen. Ook zijn de pakken voorzien van verstelmogelijkheden in de broekspijpen en mouwlengte. Hierdoor groeit het pak mee met de jeugdleden. Dat is zo handig! Inmiddels zijn ook alle tien de jeugdbrandweerkazernes uitgerust met de nieuwe pakken. Zodat ze aan de slag kunnen! Ben of ken jij iemand tussen de 10-15 jaar met interesse in de jeugdbrandweer? Kijk eens op www.brandweer.nl/middenwestbrabant/jeugd/jeugdbrandweer.

Digitale krant Adverteren Advertentie plaatsen Bewerking indienen Bezorging Bezorgingsklachten Mapverspreiding

Hoofdkantoor Zundert (bezoekadres) Molenstraat 17a-1 4881 CP Zundert Telefoon 076 – 599 81 11 Postadres Postbus 22 4880 AA Zundert

Goes kantoor Keizerstraat 3a 4461 AN Goes Tel. 0118 – 61 76 61

Bergen op Zoom kantoor Sint Catharinaplein 12 4611 TS Bergen op Zoom Telefoon 0164 – 25 14 11

Internetbode.nl is het actuele lokale nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode staat de lezer centraal. De Bodes kenmerkt zich door de grote hoeveelheid nieuws en informatie uit de directe omgeving, verzameld en geschreven door eigen journalisten en correspondenten, zowel online als offline met haar lezers te delen.

Copyright Uitgeverij de Bode 2021. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van openbare Privacyverklaring.

© Copyright Internet-messenger. Het is niet toegestaan ​​teksten, foto's of enig onderdeel van deze website te kopiëren of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Gemaakt met behulp van pub. | Privacyverklaring.